Програма, методичні вказівки і контрольні завдання до курсу "Будівельна механіка та металеві конструкції ПТМ" - Григоров, Отто Володимирович; Петренко, Надія Олександрівна; Губський, Сергій Олександрович (НТУ "ХПІ", 2010)
У курсі "Будівельна механіка та металеві конструкції вантажопідйомних машин (ВПМ)" студенти-заочники вивчають основи і методи розрахунку металевих конструкцій ВПМ на міцність, стійкість і жорсткість
Keywords: будівельна механіка; кінематичний аналіз споруд; балки; рами; плоскі ферми; статично невизначені системи; металеві конструкції; зварні з'єднання; болтові з'єднання; двобалковий мостовий кран