Спосіб програмного управління тепловим об'єктом з застосуванням широтноімпульсної модуляції - Савицький, Сергій Михайлович; Гапон, Анатолій Іванович; Качанов, Петро Олексійович; Євсеєнко, Олег Миколайович; Вискребенцев, Віктор Олегович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2013)
Спосіб програмного управління тепловим об'єктом з застосуванням широтно-імпульсної модуляції включає формування коду температури задатчика, вимірювання температури об'єкта і формування управляючої дії у вигляді широтно-імпульсної модуляції, вимірюють вихідні сигнали, визначають перехідну характеристику об'єкта, визначають суму кодів приростів температури до кінця інтервалу програмного регулювання, визначають прогнозовану помилку розузгодження, вимірюють температуру об'єкта у всіх точках теплового поля та формують управляючу дію для теплового об'єкта.
Keywords: патент; корисна модель; програмне регулювання температури; системи керування; широтно-імпульсна модуляція; вихідний сигнал; теплове поле; теплові потоки