Соціальне партнерство як фактор ефективності міжнародного менеджменту - Коваленко, Володимир Вячеславович; Коншина, Ганна Сергіївна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Доведено, що споживачі все більше віддають перевагу продуктам та послугам компаній, які демонструють соціальну відповідальність та підтримують цінності, важливі для них. Уряди та міжнародні організації впроваджують політики та стандарти, спрямовані на підтримку соціального партнерства та вирішення глобальних проблем.
Keywords: соціальне партнерство; соціальна відповідальність; міжнародний менеджмент; світовий ринок