Пан, К. В.2024-12-172024Пан К. В. Інкапсуляція - як спосіб стабілізації нестабільних компонентів у косметичних продуктах [Електронний ресурс] / К. В. Пан // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 12-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2024 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 86 – 89.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/84415ukінкапсуляціякосметичні продуктичутливі компонентиактивні речовинимікрокапсулиінноваційні технологіїІнкапсуляція ̶ як спосіб стабілізації нестабільних компонентів у косметичних продуктахArticle