Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Сертифікація персоналу" - Крижний, Григорій Кирилович (НТУ "ХПІ", 2018)
Курсова робота з дисципліни "Сертифікація персоналу" є самостійною навчально-дослідною роботою студентів, що навчаються за спеціальністю 131 Прикладна механіка, спеціалізація "Якість, стандартизація та сертифікація", та виконується в 10 семестрі. Ці методичні вказівки розроблені у відповідності з навчальним планом вказаної спеціалізації. Робота з різними джерелами є однією з основних складових частин курсового проектування. В методичних вказівках наводяться основні літературні джерела. Але ті джерела, що стосуються безпосередньо певної теми курсової роботи, знаходяться самим студентом.
Keywords: сертифікація персоналу; управління персоналом; програми атестації; програми сертифікації; атестація персоналу; сертифікація персоналу