Підвищення якості інвестиційних проектів завдяки введенню додаткових елементів інформаційного масиву - Крамськой, Дмитро Юрійович; Нотовський, Павло Валентинович (НТУ "ХПІ", 2018)
Узагальнено теоретичні положення та практичний досвід питань, щодо підвищення якості інвестиційних проектів, за рахунок введення необхідних нововведень, а саме додаткових елементів інформаційного масиву. Практичне значення дослідження полягає в можливості значного підвищення якості інвестиційних досліджень з одночасною мінімізацією витрат на передінвестиційну експертизу та ризику інвестицій в розробку неперспективних проектів. Дослідження має прикладний характер й призначене для практичної розробки інвестиційних проектів. Запропоновані прийоми рекомендовані для застосування при розробці інвестиційних проектів підприємцями, експертами, консультантами, також для аналізу й оцінки розроблених проектів приватними інвесторами та банківськими службовцями. Проекти, розроблені у відповідності до пропозицій, викладених в дослідженні, розраховані на таких користувачів, як внутрішній або іноземний інвестор, кредитний відділ вітчизняного або закордонного банку. Також результати дослідження можуть застосовуватись для складання бізнес-планів для внутрішнього користування на підприємстві.

The theoretical positions and practical experience of questions concerning the improvement of quality of investment projects are summarized, due to the introduction of necessary innovations, namely additional elements of the information array. The practical value of the study is the ability to significantly improve the quality of investment research while minimizing the cost of pre-investment expertise and the risk of investment in the development of non-promising projects. The research is applied and intended for the practical development of investment projects. The suggested methods are recommended for use in the development of investment projects by entrepreneurs, experts, consultants, as well as for the analysis and evaluation of the projects developed by private investors and bank employees. Projects developed in accordance with the proposals set out in the study are designed for such users as an internal or foreign investor, a credit department of a domestic or foreign bank. Also, the results of the study can be used to compile business plans for internal use at the enterprise.
Improving the quality of investment projects due to the introduction of additional elements of the information array
Keywords: інвестиційна діяльність; ефективність; програмний продукт; методика; investment activity; software product