Формування методів комерціалізації об'єктів права інтелектуальної власності - Євсєєв, Андрій Сергійович (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що комерціалізація об'єктів інтелектуальної власності може відбуватися різними шляхами, кожен з яких має свої переваги та недоліки. Вибір конкретної форми залежить від стратегії компанії, характеристик об'єкта ІВ, а також ринкових умов. Ефективне впровадження методів комерціалізації дозволяє максимізувати вигоди від інновацій і перетворити інтелектуальну власність у потужний економічний інструмент.
Keywords: комерціалізація; правовий захист; маркетинг; інтелектуальна власність; підприємства