Практичні аспекти розрахунків систем біоконверсії - Ткаченко, С. Й.; Куріс, Ю. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011)
В даній статті проведений числовий експеримент для оцінки показників роботи підсистеми термостабілізації реактора БГУ. Модуль теплообміну в реакторі доповнений залежностями інтенсивності тепловіддачі.
Practical aspects of calculations of systems of bioconversion
Keywords: енергоносій; альтернативні джерела енергозабезпечення; біоконверсія; реактор; біогаз; термостабілізація; reactor; heat exchange; heat emission