Формування ринку косметики в Україні - Колотюк, Вікторія Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді проведено аналіз природи інтелектуальності технології, визначення її ознак та впливу на суспільство. Інтелектуальністю технології вважається здатність технічних систем здійснювати функції, які традиційно пов’язують із людським інтелектом: навчання, розпізнавання, прийняття рішень, планування, адаптація до змін середовища. Це не лише алгоритмічна обробка інформації, а й елементи самонавчання та логічного аналізу.
Keywords: технології; інтелектуальна власність; інтелектуальність; економіка; розвиток; промислові підприємства