Формування маркетингових бізнес-процесів в сфері інноваційної діяльності - Перерва, Поліна Олександрівна; Косенко, Олександра Петрівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Доведено, що маркетингові бізнес-процеси являють собою систему взаємопов'язаних бізнес завдань, спрямованих на задоволення потреб споживачів та зміцнення конкурентних позицій підприємства. В загальному випадку бізнес-процеси традиційно поділяють на три групи: процеси управління, основні процеси та забезпечуючі процеси.
Keywords: маркетинг; бізнес; процеси; інноваційна діяльність; ринок; попит; продажі