До питання інформаційного супроводження процесів прийняття управлінських рішень на підприємствах - Єршова, Наталя Юріївна (Харківський Інститут економіки ринкових відносин та менеджменту, 2012)
У статті зазначається, що інтегрована корпоративна система інформаційного забезпечення підприємства повинна надавати такі можливості: регулярний (можливо, щоденний) огляд фінансового стану; постійний контроль фінансових взаємовідносин з партнерами; структуризація, планування та контроль витрат; планування, консолідація та контроль виконання бюджету.
Keywords: менеджмент; діагностика управління; система інформаційна; управління підприємством; дані облікові; потоки інформаційні; банк інформації; аналітика