Освітня інноватика як актуальний напрямок філософсько-педагогічних досліджень - Нестеренко, А. В. (НТУ "ХПІ", 2016)
Обґрунтовується необхідність систематичної розробки освітньої інноватики та дається аналіз деяких її проблем з позицій філософії освіти.
Keywords: освітня інноватика; філософія освіти; сучасна парадигма освіти; нова якість освіти