Чоні, І. В.2017-09-282017-09-282009Чоні І. В. Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп / І. В. Чоні // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 37. – С. 99-103.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/31644В статье приведено исследование пенообразующих свойств муки перловой и овсяной круп, как пенообразователей в технологиях новых продуктов питания.ukтонкодисперсні системиклітковинавуглеводихімічний аналізпектинові речовиниДослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу крупArticle