Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп - Чоні, І. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статье приведено исследование пенообразующих свойств муки перловой и овсяной круп, как пенообразователей в технологиях новых продуктов питания.
Keywords: тонкодисперсні системи; клітковина; вуглеводи; хімічний аналіз; пектинові речовини