Фактори ефективності промислового виробництва - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Пономарьов, Владислав Дмитрович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що ефективність автоматизації залежить від багатьох факторів: правильного вибору технологій, професійної підготовки персоналу, рівня інвестицій і стратегії впровадження. Підприємства повинні враховувати технічні, економічні та соціальні аспекти впровадження новітніх технологій. Важливою є оцінка окупності проєктів автоматизації, а також їхній вплив на персонал, зокрема питання перекваліфікації та адаптації працівників до нових умов праці
Keywords: ефективність; автоматизація; виробнича діяльність; розвиток; економіка; промислові підприємства