Державне та регіональне управління - Архієреєв, Сергій Ігоревич; Губанова, Ніно Нодарівна; Митрофанова, Анастасія Сергіївна (ФОП Іванченко І. С., 2017)
Навчальне видання призначено для проведення практичних занять викладачами курсу "Державне та регіональне управління" та для активізації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів спеціальності 073 "Менеджмент". Практикум включає практичні завдання, тести, запитання до самоконтролю, тематику презентацій за кожною з чотирнадцяти тем навчальної дисципліни. Завдяки комплексній структурі і різноманітності завдань практикум дозволяє поглибити знання з курсу та забезпечує формування професійних компетентностей в галузі управління та адміністрування.
Keywords: управління; державне управління; регіональне управління; державна служба; менеджмент; соціальна політика; державні комітети; місцеві державні адміністрації; місцеве самоврядування; стратегічне управління