Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Інфраструктура національного ринку" - Усов, Максим Анатолійович (My University, 2019)
Мета дисципліни – озброїти студентів теорією розвитку інфраструктури національного ринку як найважливішої частини ринкової економіки, сформувати практичні вміння управляти її діяльністю по забезпеченню потреб споживачів, а також здатність знаходити та реалізувати рішення по інтенсифікації й підвищенню ефективності цієї сфери. Дисципліна відноситься до базових у циклі професійно орієнтованих дисциплін.
Keywords: методичні вказівки; економіка ринкова; споживачі; товари; послуги; посередники