Програмування промислових контролерів Mitsubishi MELSEC серії FX - Лисаченко, Ігор Григорович; Дзевочко, Альона Ігорівна (My University, 2022)
Методичні вказівки розроблені з метою отримання здобувачами вищої освіти за освітньою програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» необхідних компетентностей (К17) та програмних результатів (ПР10). Вони використовуються для проведення комп’ютерного практикуму із навчальної дисципліни «Програмне забезпечення промислових контролерів» та вміщують необхідні відомості для розробки прикладного програмного забезпечення (ППЗ) для промислових контролерів.
Keywords: методичні вказівки; практикум; контролер; програмування; аналогові сигнали; лічильники; таймери