Основи валеологічної підготовки студентів хімічних фахів у процесі фізичного виховання - Родигіна, Віта Петрівна (Мадрид, 2021)
У статті розглянуті основи валеологічної підготовки студентів хімічних фахів до майбутньої професійної діяльності. Визначені критерії оцінки рівня валеологічної підготовленості студентів в період професійної підготовки. Розроблена схема валеологічної підготовки студентів хімічних фахів.
Keywords: студенти хімічних фахів; фізичне виховання; валеологічна освіта; рівень соматичного здоров’я; професійна діяльність