Вплив концентрації полімерної добавки на фізико-механічні показники концентрованої вуглеводневої фракції - Мардупенко, Олексій Олександрович; Сінкевич, Ірина Валеріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Проведено дослідження захисних властивостей нафтопродуктів, отриманих із застосуванням вторинної сировини, зокрема полімеровмісного бітуму, які призначені для використання як аналогів нафтопродуктів, отриманих із класичної нафтової сировини.

A study of the protective properties of petroleum products obtained with the use of secondary raw materials, in particular polymer-containing bitumen, which are intended for use as analogs of petroleum products obtained from classical petroleum raw materials, was conducted.
Influence of the concentration of the polymer additive on the physical and mechanical parameters of the concentrated hydrocarbon fraction
Keywords: нафтовий шлам; полімери; хімічні технології; бітуми; будівельні матеріали; асфальтобетонна суміш; oil sludge; polymer; composition; bitumen; asphalt concrete mixture