Вимоги до стандартизації процедури тестування за допомогою електронних систем - Бізюк, А. В.; Бізюк, І. Г. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті надається аналіз вимог до стандартизації тестування студентів за допомогою електронних систем, пропонуються двофазова методика проведення такого тестування.
Keywords: система освіти; освіта вища; школа вища; підготовка фахівців; перевірка знань; Moodle