Переваги використання інтерактивних технологій у процесі професійно-орієнтованого навчання іншомовного мовленнєвого спілкування - Маркова, Олена Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглядається проблема використання різноманітних методів у інтерактивному навчанні англійської мови майбутніх фахівців технічних спеціальностей. У роботі розкриваються переваги використання інформаційних технологій у процесі навчання іншомовного мовленнєвого спілкування студентів технічних вузів.

The article deals with the problem of using different methods of English interactive teaching future technical specialists. The advantages of using information technologies in teaching professional foreign speaking of the students of the technical establishments are represented in this article.
The advantages of the use of interactive technologies in the process of professionally-oriented teaching of a foreign language speech communication
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; освіта вища; якість освіти; мова іноземна; мова англійська; підхід комунікативний; процес навчальний; технології інформаційно-комунікаційні; мультимедіа; програми комп'ютерні