Роль системи кадрового менеджменту інноваційної організації в управлінні розвитком персоналу - Другова, Олена Сергіївна; Долина, Ірина Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті проаналізовані останні дослідження стосовно кадрового менеджменту та перспектив розвитку ефективності управління організацією. Обгрунтована необхідність підвищення кваліфікації кожним працівником організації.

The article analyzes the recent research on human resource management and development prospects of the company management. The necessity of training of each employee of the organization.
The role of the personnel management system of innovation organizations in the management of personnel development
Keywords: УП; працівник; співробітники; personnel; management; innovation