Бухкало, Світлана ІванівнаТоважнянський, Леонід ЛеонідовичДенисова, А. Є.Демідов, Ігор МиколайовичКапустенко, Петро ОлексійовичАрсеньєва, Ольга ПетрівнаБілоус, Олеся ВалеріївнаОльховська, Оксана Ігорівна2016-09-282016-09-282016Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні приклади) : підручник / С. І. Бухкало [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Київ : Центр навчальної літератури, 2016. – 468 с.966–364–093–6https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23496Викладено основи комплексних інноваційних заходів для загальної технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням теплофізичних, фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі інтеграції теплообмінних систем. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних енергоефективних заходів, основні характеристики сировини і допоміжних матеріалів, можливі зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.Призначено для студентів спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.ukхарчова промисловістьсировина водного походженнярибна промисловістьводна рослинна сировинаморепродуктитехнологія охолодженнясолона рибопродукціяконсервування гідробіонтівконсерви рибніенергозберігаючі технологіїЗагальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (Інноваційні приклади)General food technology in examples and problems (Innovation measures)Book chapter