Методи визначення координат транспортних засобів в умовах щільної міської забудови - Мнушка, Оксана Василівна; Савченко, Володимир Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянуто альтернативні методи визначення координат транспортного засобу в умовах щільної міської забудови без використання супутникових навігаційних систем. Показано, що використання мереж одночастотного віщання в межах міста дозволяє значно зменшити додаткові похибки визначення координат.

An alternative, without the use of satellite navigation systems, techniques for determining the coordinates of the vehicle in dense urban areas was considered. It is shown that the use of singlefrequency networks within the city can significantly reduce additional errors of the determining coordinates.
Positioning techniques vehicles in dense urban areas
Keywords: координати; інформаційно-телематичні системи; GPS; SFN; DVB; positiomimg; information and telematic systems