Розроблення рекомендацій до прийняття проектних рішень на основі методології структурування функції якості - Шпильовий, В. Д.; Михальченко, О. А.; Овсянкін, А. М.; Казарінов, Ю. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
Проведено аналіз існуючого досвіду використання методології розгортання функції якості. Розглянуто особливості реалізації методології в проектної діяльності та сформульовано задачі розгортання за окремими етапами. Визначено основні методи та інструменти для кількісного оцінювання результатів розгортання функції якості та прийняття рішень щодо проекту.

Analysis for the existing experience of using quality function deployment methodology was performed in the article. The features of the methodology implementation in project activities are considered and the deployment tasks in its separate stages are formulated also. The basic methods and tools for quantitative assessment of quality function deployment results and decision-making for the project are defined
Keywords: розгортання; проектна діяльність; прийняття рішень; груповий вибір; методи оцінювання; quality function; project activities; decision making; group decision making; assessment methods