Тестові завдання для підготовки до підсумкового контролю з навчальної дисципліни "Страховий менеджмент" - Лінькова, Олена Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Тестові завдання для підготовки до підсумкового контролю з навчальної дисципліни «Страховий менеджмент» розроблені на допомогу здобувачу для самостійної підготовки матеріалу курсу
Keywords: тестові завдання; страхування; страховий ринок; державне регулювання страхування; маркетинг страхових послуг; управління персоналом страхової компанії; стратегії страхових компаній; надійність страхових компаній