Етимологія поняття "витрати" та його сучасні особливості - Глухова, Світлана Вячеславівна; Конаржевська, Ольга Євгеніївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті представлено систематизацію сучасних підходів до сутності поняття витрат, класифікацію витрат в ринкових умовах господарювання, їх визначення та аналіз.

The article presents a systematization of modern approaches to the essence of the concept of cost, classification of costs in the market economic conditions, their detection and analysis.
Keywords: витрати інвестиційні; витрати поточні; витрати циклічні; витрати безперервні; собівартість; costs; investment costs; operating costs; cyclical costs; continuous costs; cost price