Робота в текстовому редакторі MS Word та з електронними таблицями MS Excel - Дзевочко, Олександр Михайлович; Тошинський, Володимир Ілліч; Подустов, Михайло Олексійович; Лисаченко, Ігор Григорович (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглянуті основні стадії автоматизації документооберту та обробки інформації з використанням відповідних програмних продуктів. Так показано створення, редагування та оформлення документів за допомогою MS Word, а також обробки даних за допомогою електронних таблиць MS Excel.
Keywords: документообіг; інформація; автоматизація; продукт програмний; обробка тексту; обробка даних; Microsoft Office