Методичні вказівки до виконання практичних робіт "Основи веб-технологій" з дисципліни "Основи веб-технологій" - Лисенко, Антон Олександрович; Шуба, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою викладання курсу є надання студентам знань про сучасні підходи до Web-програмування, засвоєння можливостей використання різноманітних технологій та фреймфорків як на стороні кліентської частини веб-додатку (HTML, CSS, JavaScript) так і на стороні серверу (Python, SQL) для програмування динамічних Web-сайтів і Web-інтерфейсів доступу до баз даних. Вивчення курсу "Основи веб-технологій" вимагає цілеспрямованої роботи над вивченням спеціальної літератури, активної роботи на лекціях та практичних заняттях, самостійної роботи та виконання індивідуальних завдань.
Keywords: методичні вказівки; практична робота; веб-технології; цифровий світ; веб-сайти; додатки