Арутюнян, Тетяна Володимирівна2024-05-302024-05-302017Арутюнян Т. В. Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи / Т. В. Арутюнян // Інноваційні технології: актуальні питання науки та практики : [зб. наук. пр.] / гол. ред. П. Ф. Петік. – Харків : УкрНДІОЖ НААН, 2017. – Вип. 1. – С. 126-132.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/77904У статті наведено дослідження щодо впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз, що містяться у зерні. Проаналізовано дані щодо біологічної цінності пророщеної кукурудзи. Дані рекомендації по використанню цього продукту як біологічно-активної добавки для профілактичного вживання з метою підвищення природних здатностей організму.ukферментні системиліпазипророщена кукурудзавітаміни групи Е і Вбіологічна цінністьОцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзиArticle