Оцінка активності ліпаз пророщеної кукурудзи - Арутюнян, Тетяна Володимирівна (Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук України, 2017)
У статті наведено дослідження щодо впливу тривалості пророщування кукурудзи на активність ліпаз, що містяться у зерні. Проаналізовано дані щодо біологічної цінності пророщеної кукурудзи. Дані рекомендації по використанню цього продукту як біологічно-активної добавки для профілактичного вживання з метою підвищення природних здатностей організму.
Keywords: ферментні системи; ліпази; пророщена кукурудза; вітаміни групи Е і В; біологічна цінність