Дослідження загроз методів двофакторної автентифікації - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Розглянуто побудову методів двофакторної автентифікації. Оцінено ризик різних методів онлайн-атак проти системи двофакторної автентифікації PassWindow, запропоновано ефективний практичний метод моніторингу системи двофакторної автентифікації PassWindow у разі її застосування у банківських системах.

Evaluated risk of various methods of online attacks against the system of bifactor authentication PassWindow. Propose effective practical method for monitoring bifactor authentication system PassWindow at its application in the banking systems.
Investigation threats bifactor authentication methods
Keywords: методи двофакторної автентифікації; ризики онлайн-атак; система автентифікації PassWindow; bifactor authentication methods; risks on-line attacks; authentication systems PassWindow