Робота з надбудовою Solver MS Excel - Замула, Олена Василівна; Замула, Олексій Олександрович (My University, 2019)
У даному виданні розглянуто надбудову Solver MS Excel, яка використовується для знаходження оптимального розв’язку задач лінійного, нелінійного випуклого, цілочислового, бінарного програмування, а також для проведення аналізу чутливості задачі лінійного програмування.
Keywords: методичні вказівки; таблиці електронні; програмування лінійне; модель математична