Лазоренко, В. В.Бєлінська, Анна Павлівна2022-12-272022-12-272022Лазоренко В. В. Контроль використання ароматизаторів у харчових продуктах / В. В. Лазоренко, А. П. Бєлінська // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 162-164. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60606.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60606ukароматоутворюючі сполукикритерії ароматизаторамас-спектрометрична детекціяКонтроль використання ароматизаторів у харчових продуктахArticle