Інвестування - Безродна, Стелла Миколаївна (ПВКФ "Технодрук", 2015)
У пропонованому виданні викладено практичні завдання дисципліни «Інвестування». Практикум підготовлено з урахуванням досвіду реформування економіки України, організаційно-правових та інституційно-економічних надбань провідних країн світу, науково-методологічних розробок провідних вчених економістів з проблем вкладання інвестицій. Особлива увага приділена формам інвестування, механізму регулювання та управління інвестиціями. Практикум розрахований на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів та усіх тих, хто цікавиться питаннями здійснення інвестицій.
Keywords: інвестиції фінансові; засоби виробництва; інновації; капітал іноземний; забезпечення фінансове; менеджмент інвестиційний; регулювання правове