Реалізація інвестиційної діяльності в Україні - Кучіна, Світлана Едуардівна (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті розглянуті тенденції інвестиційних процесів в Україні, надано оцінку внутрішніх та зовнішніх джерел фінансування інвестицій, проаналізовані сценарії макропрогнозів економічного розвитку України.

In the articles considered of tendency of investment processes in Ukraine, the estimation of internal and external sources of financing of investments is given, the scenarios of makroprogonoziv of economic development of Ukraine are analyzed.
Keywords: інвестиційна діяльність; самофінансування; джерела фінансування; амортизація