Методика анализа многокомпонентных входных потоков в компьютерных сетях - Пустовойтов, Павел Евгеньевич; Эль Саед Абделаал Эль Саед Мохаммед (НТУ "ХПИ", 2006)
Запропоновано методику розщеплення композиційного потоку даних, що поступає на вхід вузла комп’ютерної мережі на складові. Процедура розщеплення основана на мінімізації сумарної помилки ідентифікації елементарних потоків.

It was suggested the methodic of composition data flow separating, which is received by network switching node, to rectangular components. The procedure of separation bases on summary error minimization in elementary flows identification.
Keywords: объем пакета; интенсивность; закон распределения интервала; результирующий поток; плотность распределения; вероятность ошибки