Газифікація полідисперсних систем кам'яновугільного походження - Білець, Дар'я Юріївна; Мірошниченко, Денис Вікторович; Карножицький, Павло Володимирович (ТОВ "Планета – Принт", 2021)
У монографії наведено результати виконання комплексних досліджень, щодо визначення впливу технологічних факторів на склад та властивості продуктів отриманих при газифікації полідисперсних систем кам'яновугільного походження.
Keywords: монографія; коксохімічне виробництво; побічні продукти; утилізація; процес газифікації; кінетичні параметри; матеріальний баланс; склад газу; газогенераторні процеси; теплота згоряння