Ефективність застосування засобів проектування комп’ютерно орієнтованих технологій навчання у ПТНЗ - Кобися, В. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуто ефективність використання засобів проектування комп'ютерно орієнтованих технологій навчання у процесі підготовки кваліфікованих робітників у ПТНЗ, наведено переваги використання засобів комп'ютерно орієнтованих технологій навчання та наведено результати педагогічного експерименту

Basic directions of development of facilities of planning of the computer oriented technologies of studies are considered in the article, classifications over of varieties of computer facilities of studies are brought and it is conducted of programmatic facilities for their creation
Efficacy of design-oriented computer technology training
Keywords: педагогічний експеримент; підготовка кваліфікованих робітників; лічильно-обчислювальні машини; використання засобів візуалізації