Особливості вибору 3D принтера для забезпечення безпеки його використання в домашніх умовах - Семенов, Євгеній Олександрович; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2024)
Розглянуто особливості вибору 3D принтера для забезпечення безпеки його використання в домашніх умовах. Зазначено показники, на які необхідно звертати більшу увагу при виборі принтера під час його купівлі, для використання в невеликих за розмірами приміщеннях, у тому числі і житлових. The peculiarities of choosing a 3D printer to ensure the safety of its use at home are considered. The indicators that should be paid more attention to when choosing a printer during its purchase, for use in small premises, including residential ones, are specified.
Keywords: 3D-друк; 3D принтер; небезпеки 3D-друку; забезпечення безпеки друку