Expediency of studies of the concerning the development of environmental protection technology against the complex physical and chemical influence of reciprocating ICE with different degrees of wear - Krasnov, V. A.; Kondratenko, O. M.; Babakin, V. M. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
The expediency and necessity of carrying out scientific research on the development of environmental protection technology against the negative anthropogenic complex physical and chemical impact of power plants with reciprocating internal combustion engines with different degrees of moral and physical wear is substantiated.

Обґрунтовано доцільність та необхідність виконання наукових досліджень щодо побудови технології захисту навколишнього середовища від негативного техногенного комплексного фізико-хімічного впливу енергоустановок з поршневим двигуном внутрішнього згоряння з різним ступенем морального і фізичного зносу.
Доцільність досліджень щодо побудови технології захисту довкілля від комплексного фізико-хімічного впливу поршневих ДВЗ з різним ступенем зносу
Keywords: environmental protection technologies; environmental safety; internal combustion engine; liquid filter; exhaust gases; технології захисту навколишнього середовища; екологічна безпека; двигун внутрішнього згоряння; рідинний фільтр; відпрацьовані гази