Основні вимоги до засобів цивільного захисту - Годлевський, Є. О.; Маладика, Л. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У роботі розглянуто основні вимоги до засобів цивільного захисту, призначених для забезпечення безпеки населення у надзвичайних ситуаціях.

The paper examines the basic requirements for civil defense equipment, designed to ensure the safety of the population in emergency situations.
Basic requirements for civil defense equipment
Keywords: вимоги; засоби цивільного захисту; безпека населення; надзвичайні ситуації; requirements; civil defense; public safety; emergencies