Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Основи наукових досліджень" - Єршова, Наталя Юріївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Навчальна дисципліна "Основи наукових досліджень" належить до вибіркових дисциплін циклу професійної підготовки магістрів за спеціальністю "Облік і оподаткування". Вивчення певних питань щодо організації наукових досліджень сприяють поглибленню теоретичних і практичних здібностей особистості з обліку та аудиту, здатної працювати в умовах ринкової економіки, тобто в тих, які потребують від неї творчої ініціативи, високого рівня компетентності, сучасного економного мислення. Метою цього видання є забезпечення студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит", усіма основними навчально-методичними матеріалами, необхідними для практичної роботи над курсом "Основи наукових досліджень". У методичних вказівках наведено контрольні питання, завдання та вправи, розв'язання яких допоможе студентам досконально вивчити основні теми курсу.
Keywords: наукове дослідження; наукова діяльність; науково-дослідна робота; методи наукового дослідження; форми відображення результатів дослідження