Інноваційний розвиток міжнародних фінансових інструментів сільськогосподарських підприємств з урахуванням ринку деривативів - Сусліков, Станіслав Вячеславович; Черепанова, Вікторія Олександрівна; Матросова, Вікторія Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2023)
Запропонована класифікація елементів фінансових інструментів відповідно до їх економічної ідентифікації дає можливість організувати їх облік у відповідних синтетичних та аналітичних рахунках і тим самим підготувати необхідну інформацію для складання фінансової звітності.
Keywords: інноваційний розвиток; фінансовий ринок; аналіитичні розрахунки; агропромисловий комплекс; ефективність