Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2023)
Навчальна дисципліна «Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ» є фаховою нормативною дисципліною, яка складена відповідно до освітньої програми «Облік, аудит і оподаткування». У зв'язку з цим вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку у фінансово-кредитних установах є важливим моментом у процесі підготовки бакалаврів. Для отримання студентами глибоких знань і практичних навичок у навчальному процесі використовуються різні форми аудиторної та позааудиторної самостійної роботи. Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; облік; оподаткування; фінансово-кредитні установи; звітність