Обзор международного рынка электронных технологий - Хаханов, В. И.; Обризан, В. И.; Мельникова, О. В. (НТУ "ХПИ", 2004)
Пропонується огляд ринкових тенденцій створення сучасних мобільних цифрових систем. Пропонується технологія проектування цифрових систем на кристалах на базі досвіду розробки апаратних та програмних засобів для SOCs. Надано рекомендації щодо активізації наукових досліджень у найбільш перспективних напрямках, пов’язаних із потребами ринку електронних технологій.

The overview of market tendencies of creation of modern digital systems is offered. Survey of electronic market trends in area of Co-design and Co-verification for System on Chip is offered. The recommendations for research activities activation in most perspective areas are also offered.
Keywords: цифровые системы; программные средства; чипы; мирный рынок