Особливості охорони прав на нетрадиційні результати інтелектуальної діяльності - Нечепоренко, Денис Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2025)
У доповіді досліджуються особливості правової охорони нетрадиційних результатів інтелектуальної діяльності, таких як ноу-хау, комерційні таємниці, алгоритми, генетичні модифікації, нетипові об'єкти авторського права та інші інноваційні розробки.

The report examines the features of legal protection of non-traditional results of intellectual activity, such as know-how, trade secrets, algorithms, genetic modifications, atypical copyright objects and other innovative developments.
Peculiarities of protection of rights to non-traditional results of intellectual activity
Keywords: інтелектуальна власність; нетрадиційні об'єкти; правова охорона; ноу-хау; комерційна таємниц; патентування; цифрова економіка; intellectual property; non-traditional objects; legal protection; know-how; trade secrets; patenting; digital economy