Систематизація наукових досліджень з проблем людського капіталу - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2009)
Проведено бібліометричне та бібліографічне дослідження, критичний аналіз та систематизацію наукових робіт, надрукованих в наукових вісниках та збірниках наукових праць за напрямами проблем формування, використання, відтворення, оцінки та відображення в бухгалтерському обліку людського капіталу.
Keywords: ефективність економічна; конкурентоспроможність; макроекономіка