Економічне обґрунтування методів розподілу доходів бюджету від операцій з капіталом між ланками бюджетної системи - Коваленко, С. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті розглядаються проблеми розподілу доходів від операцій з капіталом між ланками бюджетної системи, визначені фактори, від яких залежить розподіл доходів від операцій з капіталом та розроблені принципи розподілу.

The problems of sharing the revenue from the operations with capital between budget system chains are examined; factors which influence revenue sharing from the operations with capital and developed principles of sharing are specified.
Keywords: розподіл ресурсів; бюджетна система; операції з капіталом; система доходів; міжбюджетні відносини; принципи розподілу доходів