Маркетингове обгрунтування бізнес-плану підприємства - Прохорова, Т. П.; Притиченко, Т. І. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглянуті існуючі методики розробки бізнес-плану. Викладений методичний підхід до маркетингового обгрунтування бізнес-плану.

In the article the existent methods of business plan development are considered. Methodical approaches to the marketing justification of company business plan are presented.
Marketing justification of company business plan
Keywords: маркетинг; маркетингова стратегія; маркетингова політика; бізнес-план; сегментація ринку; ситуаційний аналіз; marketing; marketing strategy; marketing policy; business plan; market segmentation; situatioonal analysis