Фізичне виховання здобувачів освіти в закладах вищої освіти в сучасних умовах - Петренко, Валерій Іванович; Федорина, Тетяна Євгеніївна; Шаповалова, Валентина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на сучасну проблематику раціоналізації перетворень у сучасних безпекових умовах, що вимагає аналізу особливостей та поточного стану системи викладання фізичного виховання у ЗВО.
Keywords: здобувачі освіти; заклад вищої освіти; студенти; фізичне виховання; викладач